V české rybí restauraci se pracuje pouze s čerstvými sladkovodními rybami jako je pstruh, siven, kapr, sumec, jeseter, amur či candát. Kvalitní rybí gastronomie, ale i pokrmy mezinárodní kuchyně či české speciality.

Česká rybí restaurace

Úspěch naší práce stavíme na vysoce kvalitní moderní gastronomii. Specializujeme se především na pokrmy rybí kuchyně, konkrétně čerstvé sladkovodní ryby výhradně z místních sádek. Nabízíme také vybraná jídla mezinárodní gastronomie, ale i tradiční českou kuchyni.

Pracujeme výhradně se sladkovodními rybami od českých dodavatelů, kde máme zaručeno jejich naprostou čerstvost. Zastáváme názor, že v místě, kde žijeme, bychom měli využívat především lokální zdroje. To platí i o rybách, proto jsme se vydali touto cestou. Místo drahého dovážení čerstvých mořských ryb, nebo dokonce práce s mraženou surovinou, je pro nás čerstvost a lokálnost největší předností. Sladkovodní ryby sice u nás nemají příliš vyšlapanou cestičku, přesto však nabízí - v případě perfektní kvality a špičkové gastronomické úpravy - velmi bohatý a osvěžující zážitek.

Jsme zastánci lokálních surovin, proto využíváme především neanonymních dodavatelů z okolí, se kterými se osobně známe a můžeme se spolehnout na kvalitu jejich produktů. Nejsme žádní militantní bio fanatici, u kterých byste nenalezli ani stopu globální civilizace, ale pokud si můžeme vybrat, dáváme vždy přednost kvalitě surovin před jejich nejnižší cenou.

Současně považujeme za správné podporovat a spolupracovat s místními dodavateli. Všude ve vyspělém gastronomickém světě je přirozené, že se jí a pije především to, co se pěstuje a produkuje v místě, kde se zrovna nacházíme. Tato myšlenka je nám velice blízká a snažíme se jí řídit i při naší práci.

Kontakty:

 

http://www.rybi-restaurace.cz/

Otevřeno / Open

Po-Pá / Mon-Fri: 16:00-22:00
So-Ne / Sat-Sun: 11:00-22:00


Poslední novinky a zajímavosti:

| tisk | pdf |

autor: Jan Bretl