Večeře s vinařem: Vinařství Pod Radobýlem
(11. 6. 2020)
Proč si neužít tak trochu jinou degustační večeři než jste od nás zvyklí?
Nápadité lokální menu šéfkuchaře Jana Lehmana jsme pro Vás spárovali s českými víny, která Vám osobně představí Lucie a Radek Popovič... a věříme, že to pro Vás bude příjemné překvapení :-)
Místo: Meat Beer, Washingtova 23, Praha 1
Termín: 11. 6. 2020 od 19:00
Degustační program:
Sekt Gabriela rosé
Kachní rilletes s kompresovanou hruškou a rakytníkovým želé
Rýnský Ryzlink pozdní sběr, 2018
Domácí sušená krkovice podávaná s uzeným máslem, marinovanou zeleninou a farmářským chlebem
Mopr pozdní sběr, 2018
Špekové knedlíky s červeným zelím
Fratava, pozdní sběr, 2017
Kachna na pomerančích s bramborovými kroketami
Pinot Noir, pozdní sběr, 2017
Makovo – švestkový koláč s makovou zmrzlinou
Forto, 2017
Cena degustace: 790,- Kč
Kontakt: www.alifea.cz
Poslední novinky a zajímavosti:
autor: Jan Bretl