Degustace: Víno & Čokoláda
(2. 2. 2022)
Svátek Svatého Valentýna je za dveřmi a bylo by tedy nanejvýše zodpovědné vybrat, čím tento svátek letos oslavíme. Připravili jsme pro Vás tedy několik zajímavých tipů na naše bublinky, bílá, růžová a červená zamilovaná vína, která první únorovou degustaci otestujeme.
Místo: Vinotéka Cellarius Karlín - Karlínské náměstí 5, Praha 8
Termín: 2. 2. 2022, 19:00 - 21:00 hodin
Vstupné: 550 Kč (včetně voucheru v hodnotě 100 Kč na nákup ochutnávaných vín)
A protože ke Svatému Valentýnu neodmyslitelně patří i čokoláda, vyzkoušíme některá vína s touto delikatesou zkombinovat! Večerem Vás provede sommelier Honza Bretl.
Program degustace:
Crémant Blanc de Noir Brut, Willy Gisselbrecht
Riesling Spätlese Alte Reben 2019, Weingut Hauck
Grüner Veltliner Strasser Offenberg 2017, Edwin Schreibeis
Hořká čokoláda se zeleným pepřem a jahodami
Tavel Rosé Les Nonciades AOC 2019, Gabriel Meffre
Merlot 2017, Alfredo Roca
Extra hořká čokoláda 88% 1er Cru
Dornfelderd 2018, Rudi Rüttger
Tmavá mléčná čokoláda 55%
Porto Barros Ruby
Hořká čokoláda s chili
Sauternes Reserve 2014, Château Filhot
Bílá čokoláda s himalájskou solí
Rezervace: https://www.cellarius.cz/degustace
Poslední novinky a zajímavosti:
autor: Jan Bretl