Degustace vín v Restauraci Levitate
(25. 1. 2018)
Restaurant Levitate je oázou klidu uprostřed rušného města, ve které moderní svět potkává les. Je to místo, kde se nordická gastronomie snoubí s bohatým kulturním odkazem a tradicí asijské kuchyně. Koncept restaurace je postaven na třech klíčových elementech, kterými jsou Aqua, Fauna a Flora, tedy na darech moře, lokálním mase, ale i exotice plodů tropické Asie. Věříme, že odvážné gastronomické kombinace šéfkuchaře Chu Phuong Duy v doprovodu našich vín ve vás uchová nezapomenutelný zážitek.
Místo: Levitate Restaurant, Štěpánská 14, Praha 1
Termín: 25. 1. 2018, 19:00
Český šnek v tempuře a panko strouhance
Sauvignon Fontaniels, Vig. de la Vicomté
Křepelčí vajíčko v popelu z cibule a pórku
Pinot Grigio, Cantine Rigonat
Baby kukuřice a ředkvička ve stylu kim-či
Friulano, Cantine Rigonat
Mango a papája, kamení z kešu a sezamu, jedlý papír
Syrah Rosé, Domaine de la Barthe
Kreveta, zelená rýže, omáčka z pórku a smetany
Chardonnay Eloise, Vicomte d´ Aumelas
Zvěřina, italský lanýž, daikon, little gem salát
Allegresse, Domaine de la Barthe
Refosco, Cantine Rigonat
Avokádo, krémový sýr, karamel
Millé Franciacorta, Muratori
Vzhledem k vysokému zájmu a limitovanému počtu míst si svou účast zajistěte včasnou rezervací. Cena degustace s večeří je 990,- na osobu.
Rezervace: libor@locaste.cz nebo tel.: 602 130 680
Poslední novinky a zajímavosti:
autor: Jan Bretl