Degustace vín v Restauraci Levitate
(25. 1. 2018)

Restaurant Levitate je oázou klidu uprostřed rušného města, ve které moderní svět potkává les. Je to místo, kde se nordická gastronomie snoubí s bohatým kulturním odkazem a tradicí asijské kuchyně. Koncept restaurace je postaven na třech klíčových elementech, kterými jsou Aqua, Fauna a Flora, tedy na darech moře, lokálním mase, ale i exotice plodů tropické Asie. Věříme, že odvážné gastronomické kombinace šéfkuchaře Chu Phuong Duy v doprovodu našich vín ve vás uchová nezapomenutelný zážitek.

Místo: Levitate Restaurant, Štěpánská 14, Praha 1
Termín: 25. 1. 2018, 19:00

Český šnek v tempuře a panko strouhance
Sauvignon Fontaniels, Vig. de la Vicomté

Křepelčí vajíčko v popelu z cibule a pórku
Pinot Grigio, Cantine Rigonat

Baby kukuřice a ředkvička ve stylu kim-či
Friulano, Cantine Rigonat

Mango a papája, kamení z kešu a sezamu, jedlý papír
Syrah Rosé, Domaine de la Barthe

Kreveta, zelená rýže, omáčka z pórku a smetany
Chardonnay Eloise, Vicomte d´ Aumelas

Zvěřina, italský lanýž, daikon, little gem salát
Allegresse, Domaine de la Barthe
Refosco, Cantine Rigonat

Avokádo, krémový sýr, karamel
Millé Franciacorta, Muratori

Vzhledem k vysokému zájmu a limitovanému počtu míst si svou účast zajistěte včasnou rezervací. Cena degustace s večeří je 990,- na osobu.

Rezervace: libor@locaste.cz nebo tel.: 602 130 680


Poslední novinky a zajímavosti:

| tisk | pdf |

autor: Jan Bretl

Obsah stránek:

Jan Bretl

e-mail:

Facebook: www.facebook.com/vinarnik.cz

Instagram: www.instagram.com/vinarnik.cz

Technická realizace:

WebProjekt Praha

Publikační systém: web2.cz

e-mail:

Copyright: Jan Bretl 2016-2018