Vertikální degustace Syrah
(22. 2. 2018)
Typická jihofrancouzská odrůda Syrah, která je dnes populární po celém světě, se vyznačuje svou pevností až mohutností, ale - v případě správné péče vinaře - i elegantní delikátností. Mívá dominantní tříslovinu, která se skvěle doplňuje s výraznými masovými pokrmy, je však i skvělým společníkem třeba čokoládovým dezertům. O menu se postará šéfkuchař hotelu Leonardo Jakub Vomáčka. Je nám potěšením nabídnout Vám tato vína v "historickém srovnání", přičemž některá z nich měla možnost ležet v láhvi Magnum.
Místo: Hotelu Leonardo, Karolíny Světlé 323/27, Praha 1
Termín: 22. 2. 2018, 18.30 hodin
Aperitiv:
Syrah 2016 Rosé
Vertikální degustace Syrahů:
Eurythmie 2015
Metamophose 2014
Allégresse 2013
Eurythmie 2013 Magnum
Syrah 2012
Symphonie des Cinq Sens 2012 Magnum
Syrah 2011
Překvapení na závěr:
Eurythmie 2010
Menu:
-Domácí kachní pěna vařená v červeném víně a pomerančích se salátem a toustem
-Dančí hřbet pečený do růžova s fazolkovou otýpkou a glazovanou šalotkou a bramborovými resty
-Konfitované kachní prso s červeným zelím a žemlovým knedlíkem
-Jemné čokoládové lanýže
Rezervace: libor@locaste.cz nebo na tel.: 602 130 680
Poslední novinky a zajímavosti:
autor: Jan Bretl